Blogginlägg: Q&A med Rasmus Hiort om Manchester United

Vi på Fotbollslivet.se har fått prata med Unitedsupportern Rasmus Hiort. Han berättar mer om sina tankar kring Manchester United.

United är två i ligan och är med i titelfighten, kan man ta sig förbi City och vinna ligan?
-Med bara 12 matcher kvar och 12 poäng upp till City, känns en titel väldigt avlägsen. Med tanke på Citys fantastiska form så får United nöja sig med en 2a plats. City lyfter PL bucklan i år, tyvärr.

Bruno Fernandes, United viktigaste spelare?
-Den 26-åriga portugisen är utan tvekan Uniteds bästa spelare! 34 mål och 21 assist på 61 matcher är utan tvekan bäst i United. Sen ska även tillägas att han inte bara producerar poäng utan är en ledare för hela laget då han även jobbar hårt över hela planen. Det är spelare som Bruno som kan få ett helt lag att lyfta.

Kommer man kunna ta sig förbi Zlatans Milan i Europa League?
-När det kommer till Europa leauge tror jag allt kommer handla om inställningen som spelarna/tränaren går in i matchen med. För mig råder det ingen tvekan om att United är det bättre laget på pappret, men kommer de vara motiverade till att ge 100% mot ett formstarkt Milan? Europa leauge kanske inte är den roligaste trofén att vinna, men jag tror att Ole Gunnar skulle behöva en titel i år.

Shola Shoretire och Amad Diallo är två unga spelare som fått chansen på sistone med A-laget. Vad tror du om dem?
-Det finns en hel del lovande unga spelare som är redo att ta sin chans i Uniteds A-lag. Diallo och Shoretire har bägge fått chansen, men jag tror inte att de kommer ta en startplats i den närmaste framtiden.
Uniteds nuvarande trupp har en relativt ung medelålder (25.2 år) och är snarare i behov av lite mer erfarna spelare. Det är dock super att man ger de unga chansen i lite mindre viktiga matcher. Man ska alltid bygga för framtiden!

Tack för din tid och för att du dela med dig av dina tankar kring Man Utd!