Blogginlägg: Q&A med Fahd Luyumba ang Inter

Vi på Fotbollslivet.se har fått prata med Inter-supportern Fahd Luyumba. Han berättar mer om sina tankar kring Inter.

Inter leder serien, kommer man kunna hålla ifrån de andra lagen och vinna ligan i år?
-Inter leder serien och jag tror att vi kommer hålla ifrån av två anledningar:
1. Inter har bara ligan att tänka på. De största hoten Juventus och Milan har Europa att tänka på. Inter har längre vila och kan alltid ställa upp med bästa manskap i de resterande matcherna.

2..Inter med Conte har tidigare visat sig bra under våren.

Det ryktades att lagets tränare Antonio Conte höll på att få sparken innan säsongen startade men han blev kvar, varför har han och laget skördat framgångar i år?
-Antonio Conte tror jag körde ett spel för att motivera sina spelare. Han satte sig i en situation där spelarna BAD Conte att stanna för att de uppskattar honom och där kunde han ställa krav på spelarna att OM han är kvar så måste de spela för honom. Conte är sedan tidigare en känd vinnare. Det är psykologi och det har gett frukt. Conte är rätt man att ta Inter till ligaseger före oprövade Pirlos Juventus och Zlatans Milan.

Vad  tycker du om Lukakus och Lautaros framgångsrika samarbete?
-Lukaku och Lautsuros framgångar stavas Antonio Conte. Han vet hur han får ut det mesta av dem och ger Lukaku ledarrollen och Lautauro som spelar utan press och får växa in till den potential han har.

Conte har sin idé och istället för att ändra sin idé så får han spelarna att anpassa sig, kolla på Eriksen och Perisic. Potential, utdömda och bortglömda men Conte har under långt tid drillat dem till att passa in i HANS Inter och inte tvärtom.

Tack för din tid och dina tankar Fahd!