Blogginlägg: De bästa Bosman-spelarna

Vi är i slutet på februari månad och det är inte så långt kvar tills årets fotbollssäsong är slut.

Vi kommer i detta blogginlägg att lyfta de bästa spelarna som kan värvas via Bosman. Dvs de kan värvas helt gratis under sommaren när deras kontrakt löper ut.

Leo Messi
Vad kommer hända med denna megastjärna som endast spelat för Barcelona i sin karriär? Han ville lämna under förra sommaren men Barcelona hotade med att dra honom inför rätta då. Nu går kontraktet ut och han ryktas vara på väg till både Man City och PSG. Kan han lura oss alla med en överstegsfint och avsluta karriären i Barcelona?

David Alaba
Den 28-årige Alaba har varit i Bayern München sedan 2008 och är nog aktuell för alla stora klubbar runt om i världen. Det är väldigt sällan man ser spelare i denna ålder lämna sin klubb via Bosman. Vilken klubb blir det för Alaba? Blir det Spanien och Real Madrid eller Barcelona? Kanske blir det England och någon av klubbarna Liverpool, Man Utd, Man City och Chelsea? Blir det franska PSG eller italienska Juventus?

Sergio Ramos
Den snart 35-årige Sergio Ramos har tillhört Real Madrid sedan 2005 och har bevisat att han fortfarande är en av de bästa försvarsspelarna i världen än idag. Det ryktas att både Man Utd och PSG är ute efter honom. Stannar han kvar i Real eller söker han nya äventyr?