”Alla barn och ungdomar ska känna sig som vinnare”

Team Forza är kanske något nytt för många, men grundaren Patrik Larsson har lång erfarenhet från föreningslivet främst som fotbollstränare. Han har under åren märkt att lagen haft svårt med att tjäna in pengar till lagkassan på ett bra och smidigt sätt.

Han kom på idén för flera år sedan och kom igång mitt under pandemi.
Han vill erbjuda lagen ett alternativt sätt att tjäna in pengar till lagkassan.

–Det finns mycket man kan sälja för att tjäna in pengar till laget, men är allting lättsålt och bra? Jag tycker inte det, utan vill istället att det barnen och ungdomarna säljer något som de själva skulle kunna ha nytta av. Med våra produkter från N!ck’s och El Taco Truck så får de precis det.

-Våra produkter från N!ck’s är nyttigare och passar barn och ungdomar då de kan ta ett mellanmål innan alternativt efter sin träning. När det kommer till våra produkter från El Taco Truck så behöver jag väl inte säga att svenska folket älskar Tacos, säger Patrik och skrattar.

–Jag har tagit fram produkter som alla behöver, så att varje person ska kunna vara en potentiell kund. Affärsidén går ut på att enskilda lag och skolklasser ska kunna sälja produkterna till familjer, vänner och bekanta.

Det som utmärker Team Forza enligt Patrik, och hans vision är att alla ska vinna.
Lagen, säljarna, kunderna och leverantörerna, ska känna sig som vinnare när man handlar produkter från Team Forza.